Mese consiliu

Statisticile spun că managerii petrec mai mult de 30% din timp în sălile de ședințe. Obținerea unei mese de conferință bine proiectată și funcțională va fi o parte a planului dumneavoastră pentru închegarea unei echipe cu randament maxim. Există mulți factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți mesele de conferință: dimensiunea camerei, forma mesei de conferință, preț, marcă, funcționalitate și așa mai departe. De îndată ce cineva intră în sala de conferințe, primul lucru pe care îl observă este forma mesei. Formele au un impact emoțional și comportamental asupra angajaților. Cercurile sunt o alegere eficientă pentru sălile de conferințe, deoarece elimină distragerile și mențin oamenii mai concentrați. Forma rotundă creează un sentiment de apartenență și insuflă putere și unitate. Pătratele și dreptunghiurile sunt asociate cu ordinea, stabilitatea, disciplina și gândirea rațională. Puteți folosi pătrate și dreptunghiuri în săli de conferințe mai mici.

Sala de conferinte este locul in care se tin sedintele, dezbaterile, se iau decizii vitale pentru organizarea si desfasurarea negocierilor si unde se pot incheia contracte profitabile. Mobila mese conferinta joaca un rol important in buna functionare si in succesul unei companii si trebuie sa creeze un mediu propice pentru a lua cele mai bune decizii in cadru negocierilor in curs. Mobila mese conferinte trebuie sa fie fiabila si confortabila si sa reflecte imaginea companiei ca intreg, iar in functie de spatiu si de atmosfera pe care doriti sa o creati puteti opta pentru mese ovale, dreptunghiulare, transversale, precum si alte variante originale.

La Arta Mobilei, specilaistii nostri va ofera consiliere gratuita si aveti posibilitatea de a va pune in practica propriile concepte si de a comanda mobila mese conferinte care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top