Mobila baie

S-ar putea părea că singura modalitate prin care poți obține baia visurilor tale este dacă ai mult spațiu cu care să te joci. Cu siguranță, atunci când deschizi reviste sau cauți inspirație online, găsești adesea poze cu băi întinse care ar putea încadra o mică clasă de școlari. Realitatea ta este de obicei mult mai mică așa că trebuie să abordezi orice renovare având în vedere asta.

Mobila baie este o solutie practica, cocheta si eleganta ce ne ajuta sa ne pastram produsele cosmetice, de ingrijire personala si prosoapele si care ne este de real folos in ascunderea instalatiei sanitare. Pe langa rolul ergonomic, il putem adauga si pe cel de natura estetica, deoarece mobila baie printr-o armonie perfecta a culorilor confera vitalitate, lumina, si insufleteste baia noastra. Un aspect important de care trebuie sa tinem cont in alegerea acestui tip de mobilier este iluminatul, pentru ca in acest spatiu intim ne dedicam timp pentru toaleta si tabieturile noastre zilnice.

In functie de cromatica si de linia stilistica pe care vreti sa o urmati, puteti alege una din propunerile noastre sau va puteti comanda un model personalizat de mobila baie in functie de spatiul, nevoile si preferintele dumneavoastra.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top