Mobila copii

Mobila dormitorului copilului trebuie să îi creeze o stare de confort atât fizic cât și psihic. De calitatea produsului ne ocupăm noi, la creativitate lucrăm toți, împreună. Avem multe modele dintre care, copilul dumneavoastra ar putea alege însă suntem bucuroși să îi răspundem și cererilor lor arzătoare. Știm că mulți copii își au eroul sau jocul lor preferat așa că ne luăm ustensilele și pornim la treaba imediat ce dumneavoastra apelați la serviciile noastre. Vă așteptăm cu drag!

Asigura  incaperea sa fie un spatiu sigur. Se recomanda montarea unor mecanisme de siguranta a ferestrelor daca e vorba de o camera situata la un etaj superior, acoperirea prizelor, fixarea de perete pentru mobila dormitor copii care ar putea cadea la o utilizare mai energica.

Dulapul sau mobila suspendata ar trebui fixate in perete. In plus, ar trebui sa nu uitam ca in aceeasi camera locatarul va ramane o vreme si dupa ce-o sa mai creasca.

Designerii Arta Mobilei recomanda pentru mobila dormitor copii sa renuntam  la teme cu supereroi la moda, mai ales ca produsele care gasesc in ton cu asemenea teme nu sunt de buna calitate si se vor demoda foarte repede.

Vino la Arta Mobilei si comanda cu incredere mobila dormitor copii.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top