Paturi Copii

Juniorul vostru se strecoară în patul vostru matrimonial? Atunci e clar: îi trebuie și lui un pat mai atrăgător decât ceea ce are deja. Știți bine ce îi place așa că nu vă rămâne decât să alegeți împreună cu el unul din paturile noastre pentru copii, ba chiar acceptăm cu drag orice cerere năstrușnică și o punem rapid în practică. Nu uitați să îl întrebați despre culoarea preferată, despre formă, înălțimea și mărimea preferată. Puteți să desenați împreună pe o foaie mare de hârtie tot ceea ce el își dorește pentru a fi mai ușor de vizualizat  ceea ce o să primească.

Daca intentionezi sa cumperi mobila copii, atunci ar trebui sa iei in considerare un detaliu important: alegerea patului.

Daca vei reusi sa-i aduci in camera atmosfera din povestile sau desenele animate preferate, sau sa-l identifici cu ceea ce lui sau ei ii place: indiferent ca e vorba despre masinute, motociclete, fotbal, sau printese, pisicute si zane, te vei emotiona atunci cand vei observa bucuria, entuziasmul si recunostiinta din ochii copilului tau.

Alegerea unui mobilier copii pare o sarcina relativa usoara, dar asta presupune sa-ti cunosti extrem de bine copilul, sa-i stii aspiratiile si idealurile.

Noi suntem convinsi ca nimeni nu-l intelege mai bine decat tine.

Daca preferintele sale nu se regasesc in oferta existenta, atunci noi putem realiza pe comanda, mobila copii pe care ti-ai imaginat-o.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top