Mobila Bucatarie Black & White

Rosso-Bianco este  setul de mobila bucatarie standard ce nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta.
Modern, util si practic sunt cele trei caracteristici ale sale, incadreaza perfect electrocasnicele si revitalizeaza atmosfera camerei prin combinatia de alb, rosu si nuante metalice.

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere Mobila Bucatarie Black & White

  Mobila modernă de bucătărie Black & White face parte din categoria mobilelor elegante, atât ca stil, a cromaticii alese, dar nu în ultimul rând a meterialelor folosite. Modern, util și practic sunt cele trei caracteristici ale sale, încadrează perfect electrocasnicele și revitalizează atmosfera camerei prin combinația de alb, negru și stejar.

  Având spații de depozitare mai mult decât generoase, acest set de bucătărie păstrează prin design o compozitie în linii drepte și o nuanță de clasic prin modelul frezării ales pentru fronturile din MDF. Este de remarcat și pozitia mesei, care se afla în continuarea insulei, facând corp comun cu aceasta. Sticla folosită pentru fronturile corpurilor suspendate face ca acestea sa semene cu o vitrina. Cu siguranță aceasta mobilă modernă de bucătărie va face parte dintr-un camin unde eleganța, stilul elegant si bunul gust vor fi la ele acăsă.

   

   

  Dimensiuni mobila bucatarie

  Dimensiunea totala:

  Lungime:
  Inaltime :
  Adancime:

  Finisaje

  Material:

  Culoare:

  Fronturi:

  Cant ABS:

  Geam*

  Accesorii incluse

  Glisiere FGV – Made in Italy

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top