Mobila Bucatarie Nagle

Mobila bucatarie Nagle – este o mobila bucatarie moderna, pentru toate gusturile. Datorita combinatiei clasice de alb si negru se potriveste armonios in orice tip de bucatarie.

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere Mobila Bucatarie Nagle

   

  Mobila de bucătărie modernă Nagle prezintă un design elegant și modern prin îmbinarea unor culori clasice: alb, lemn stejar și negru. Fronturile sunt realizate din MDF lucios, iar carcasa din PAL melaminat, pastrând culoarea corpurilor de bază cât și a celor suspendate, albă. Blatul de culoare alb Crystal Diamond se îmbină perfect cu culoarea albă, de bază. Petele de culoare sunt oferite de supraânaltarea insulei de culoarea lemnului de stejar, iar liniile negre ale parții metalice a mobilierului tusează elegant această mobilă de bucătărie modernă.

  Din nou avem un set de mobilă bucătărie modernă în care se încorporează plita și cuptorul, iar hota este încântătoare, pentru un aer futuristic. Exista numeroase spații pentru depozitare închise pentru a păstra ferite vederii ustensilele de bucatarie. Ca și extensie a întregii bucatarii, avem o masă integrată in design, ce completează ăntregul set.

   

  Detalii mobila bucatarie Nagle

  Finisaje

  Material: PAL melaminat, MDF

  Culoare: Alb, Negru, Stejar

  Cant ABS: Da

  Geam: Nu

  Accesorii incluse

  *Feronerie standard (fara amortizare)

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top