Mobila Bucatarie Olympia

Trebuie sa iti accesorizezi bucataria cu setul de mobila bucatarie standard Olympia.
Nu numai ca ofera suficient spatiu de depozitare si exploatare, dar cromatica sa si incadrarea perfecta a electrocasnicelor il fac alegerea ideala chiar si pentru bucatarii mai reduse ca suprafata.

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere Mobila Bucatarie Olympia

  Mobila modernă de bucătărie Olympia este o mobilă proiectată pentru tipul open-space, de tip L. Este genul de mobila care oferă corpuri proiectate cât înălțimea pereților, caracterisctică ce ii oferă un spațiu maxim de depozitare. Electrocasnicele sunt incorporate, mânerele sunt inlocuite de sisteme tip-on si de frezarea in cant a felelor. Un element de noutate este incadrarea unei mese de bucatărie peste clasica insulă, parte din mobila modernă de bucătărie, câstigându-se astfel spațiul de încadrare a mesei. O idee simplă care caracterizează noul trend pentru spațiile unde trebuie să se salveze spațiul.

  Cromatica este una simplă, un gri plăcut, neutru, care se poate integra aproape cu orice nuanță a camerei. Pata de culoare poate veni chiar de la scaunele inalte pentru insula, asa cum se poate vedea în figură și poate fi chiar galben.

   

  Dimensiuni mobila bucatarie

  Dimensiunea totala:

  Lungime:
  Inaltime :
  Adancime:

  Finisaje

  Material:

  Culoare:

  Fronturi:

  Cant ABS:

  Geam*

  Accesorii incluse

  Glisiere FGV – Made in Italy

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top