Mobila Bucatarie Soleil

Soleil este un set mobila bucatarie standard elegant, special pentru bucatariile de dimensiuni mici si medii.
Acest mobilier este ideal deoarece corpurile sunt dispuse astfel incat nu vor ocupa prea mult spatiu, in ciuda faptului ca este un mobilier spatios si incapator.

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere Mobila Bucatarie Soleil

  Mobila modernă de bucătărie Soleil este elegantă, rafinată, adresându-se în special pentru spațiile de dimensiuni medii și mari. Acestă mobilă modernă de bucătărie este ideală pentru spațiile generoase deoarece corpurile sunt dispuse astfel încât să rezolve problema depozitării pentru o mulțime de lucruri din gospodărie, designul oferit topește parca limita dintre mobila modernă de bucătărie si living room-ul alaturat. Spațiul este un tot unitar, nu există distincție intre bucătărie și restul casei.

  Electrocasnicele incorporate în mobilă, lipsa mânerelor, folosirea sistemelor tip-on, corpurile inteligent proiectate pentru necesitățile unei familii cu mai mulți membrii face din mobila modernă de bucatărie Soleil o alegere înțeleaptă.

  Mobila modernă de bucătărie Soleil este solutia perfecta pentru un spatiu generos avand toate facilitățile necesare la îndemână și cucerește prin simplitate si functionalitate, dar oferind eleganța si stilul modern de viață.

   

  Dimensiuni mobila bucatarie

  Dimensiunea totala:

  Lungime:

  Inaltime:

  Adancime:

  Finisaje

  Material:

  Culoare:

  Fronturi:

  Cant ABS:

  Accesorii incluse

  Glisiere FGV – Made in Italy

  Optionale

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top