AcasaMobila dormitorMobila DormitorMobila Dormitor Ally

Mobila Dormitor Ally

2.750 lei TVA inclus

Mobila dormitor Ally. Impresioneaza in design in combinatie maro cu negru profund. Acest stil este adoptat atat pentru cadrul patului si spatarul acestuia totodata cat si pentru cele doua noptiere si usile dulapului. Set modest si practic ce nu impune nevoia de prea mult spatiu.

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere Mobila Dormitor Ally

  Mobila dormitor Ally. Impresioneaza in design in combinatie maro cu negru profund. Acest stil este adoptat atat pentru cadrul patului si spatarul acestuia totodata cat si pentru cele doua noptiere si usile dulapului. Set modest si practic ce nu impune nevoia de prea mult spatiu.

  Mobila dormitor Ally ar putea reprezenta un bun exemplu care sa insumeze piesele de mobilier care s-ar putea regasi pe o astfel de lista. Este vorba despre un pat cu doua noptiere detasabile si despre un sifonier de dimensiuni medii,cu doua usi. Pentru mai mult spatiu de depozitare,exista si o comoda cu trei sertare.

  Inainte de a incepe amenajarea sau mobilarea unei incaperi este recomandat sa analizam in detaliu care sunt prioritatile si necesitatile. Facand un astfel de exercitiu vom putea schita o lista cu minimum-ul de care avem nevoie, lista pe baza careia putem lua o decizie cat mai apropiata de ceea ce cautam. Evitam astfel riscul de a aglomera inutil spatiul sau de a investi mai mult decat este cazul.

  Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

  Dulap: 2100x1000x520 mm

  Pat dimensiune saltea: 1600×2000 mm

  Comoda: 1000x800x500 mm

  Noptiere: 350×350 mm

  Finisaje

  Material: PAL melaminat

  MDF: Nu

  Culoare: Negru, zebrano

  Fronturi: PAL

  Cant ABS: Da

  Geam: Nu

  Oglinda: Da (partial la comada)

  Accesorii incluse

  Glisiere FGV – Made in Italy

  Sistem glisare usi PKM, SGM

  Optionale

  Amortizoare usi

  Modificare culori si dimensiuni

  Clienții care au cumpărat acest lucru, de asemenea, au iubit

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top