AcasaMobila dormitorMobila DormitorMobila Dormitor Surface

Mobila Dormitor Surface

4.875 lei TVA inclus

Set mobila dormitor Surface. Mizand pe tonuri deschise creeaza impresia de camera spatioasa. Include un dressing destul de incapator, cu design geometric. Patul cu cadru simplu se completeaza de doua noptiere cu sertar, practice de altfel.

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere mobila dormitor Surface

  Set mobila dormitor Surface. Mizand pe tonuri deschise creeaza impresia de camera spatioasa. Include un dressing destul de incapator, cu design geometric.

  Patul cu cadru simplu se completeaza de doua noptiere cu sertar, practice de altfel.

  Dormitorul trebuie sa fie o oaza de liniste si de confort, un spatiu intim si placut, relaxant. De aceea, in aceasta incapere sunt recomandate tonurile calde si armonioase, nuantele calme, design-ul lin, fara pete de culoare stidente, care sa sparga fluiditatea decorului si fara amestecuri de mai multe astfel de culori sau nuante. Cu toate acestea, un interior monocromatic sau care se bazeaza pe un contrast elegant, puternic dar care umple natural spatiul nu incalca niciuna dintre regulile de mai sus. Bineinteles, alegerea depinde si de personalitatea fiecaruia: mobilierul pentru dormitor Surface nu va fi apreciat de oricine, in schimb anumiti oameni vor gasi in el ansamblul perfect.
  Pentru unitatea stilistica atat patul cat si sifonierul sau comoda or noptierele din acest interior etaleaza un contrast intre alb si crem, intre lumina si umbra. Evident, puteti alege si o alta combinatie de culori sau de tonuri, in functie de felul in care este amenajata locuinta dumneavoastra.

  Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

  Dulap: 2100x2400x600 mm

  Pat dimensiune saltea: 1600×2000 mm

  Comoda: 800x1000x450 mm

  Noptiere: 300×500 mm

  Finisaje

  Material: PAL melaminat

  MDF: Partial

  Culoare:

  Fronturi: PAL, MDF

  Cant ABS: Da

  Geam: Nu

  Oglinda: Nu

  Accesorii incluse

  Glisiere FGV – Made in Italy

  Sistem glisare usi PKM, SGM

  Optionale

  Amortizoare usi

  Modificare culori si dimensiuni

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top