Pe masură ce stilul modern ne acaparează se pare că orice domeniu de activitate ajunge să îmbrăţiseze un nou trend. Aşadar, mobila nu este o simplă bucată de lemn ce serveşte cu scop practic, ci o bucată de lemn atent finisată, căreia i se insuflă şi din arta decorului.

Arta Mobilei ne demonstrează că stilul ales în materie de mobilă trebuie să ţină cont nu numai de gust ci şi de armonia în linii şi culori.

Mobila se doreşte practică. De la acest principiu pleacă marea majoritate, alegând aşadar din tipologia celor care nu ocupă prea mult spaţiu, chiar dacă acesta ar fi disponibil. Cu toate acestea, nu trebuie să se facă rabat de la calitate şi de la un stil complex. Arta Mobilei le îmbină perfect pe amândouă în creaţii – spus la propriu – cu o valoarea deosebită. Se definesc în mare parte printr-un stil luxuriant, arătându-se în acelaşi timp şi accesibili pentru o arie largă a publicului.

In varianta de mobila standard dispun de seturi complete pentru bucatarii si dormitoare, in linii clasice. Asta pentru a se potrivi cel  mai bine  in case pe masura, case versatile si primitoare. Sunt seturi ce se compun din dulapuri diverse, incluzand chiar si electrocasnicele; astfel mobila de bucatarie este unitara si continua pentru intreaga sa dotare cu aceeasi tematica. Monocrome, indraznete in nuante vii, tipurile de mobilier din aceasta categorie sunt cu un grad ridicat de popularitate in preferintele clientilor.

Ajungand la stilul modern, cel care de altfel si defineste intreg conceptul celor de la Arta Mobilei, mobila capata alte nuante si alte finisaje. Corpuri suspendate cu geamuri mate, mobila de bucatarie cu blat, mobila compacta ce salveaza din spatiu, cu dulapuri etajere in partea inferioara si o sumedenie de nebunii iti demonstreaza ca reamenajarea casei implica si putina creativitate. Corpurile se completeaza in aceleasi culori cu accente metalice, lemnoase, cu insertii de contrast uneori, dar pastrand de fiecare data acelasi material brut, lemnul de calitate.

Arta din casa ta - mobilă luxuriantă şi totuşi accesibilă

Raport calitate – pret si timp – precizie de executie. Pentru ca numai cei care lucreaza la un nivel inalt iti permit sa ofere garantii, Arta Mobilei vine cu standarde inalte pe care le urmeaza  in orice colaborare. Ofera consultanta si numai ei stiu cel mai bine unde si cum se potrivesc tipurile lor de mobilier. Ajuta clientul in selectie si mai apoi executa in timp util cerintele. Pornesc de la procesul de creatie la propriu, executand mobila la comanda dupa preferintele fiecarui client. Transporta, monteaza si au satisfactia finala cand si tu regasesti multumirea de a fi apelat la ei.

Nu ai nevoie de convingere pentru ca realitatea este confirmarea pur si simplu. Arta Mobilei ofera chiar si garantie pentru  orice piesa de mobilier – 2 ani in care sa iti permiti sa le reprosezi orice legat de calitatea mobilei pe care ai ales-o. Din fericire insa nu vei intalni asa ceva.

Cu o gama extinsa a tipurilor de mobila Arta Mobilei se angajeaza sa iti fie ghid practic in alegerea pe care o faci. Fie ca e vorba de accesorii si culori, de mobila pentru living sau camera de copii, pentru spatii comerciale sau personale echipa profesionista executa stilul dorit pe modelul visat.