Uite 4 sfaturi pentru o experiență asumată

A cumpăra online cred că este „ustensila magică” pentru a mobila o locuință, dar multi dintre noi refuza din start ideea deoarece o considera oarecum riscanta. Cum știi dacă vei primi ceea ce comanzi? Cum îți dai seama daca mobila se potrivește casei tale daca nu ai ocazia sa o vezi și în realitate?

Dacă ți-ai pus vreodată aceste întrebări, acest articol e pentru tine! Cu scopul de a-ți face experiență mai plăcută,ne-am documentat și îți oferim astăzi 4sfaturi pentru a-ți alege mobila potrivita locuinței tale-e și mobila o artă, in fond,nu? Așadar, te vei simți mai încrezător în a achiziționa mobila la comanda.

1. Masoara totul

Măsurarea suprafețelor este pasul cel mai important când te hotărăști să îți cumperi o mobila noua. Astfel, daca timpul nu îți permite să ajungi într-un magazin fizic pentru a vedea exact ce îți dorești,asigură-te că masori corect locul in care vei amplasa mobila. Cauta in descrierea produsului dimensiunile mobilei, însă nu uita sa iei in calcul și alte aspecte:de poziționare și asamblare.

2. Citeste recenziile altor cumpărători

In descriere produsului, totul pare a fi perfect. Insa pentru a fi 100% sigur, citește recenziile. In rubrica destinata lor,vei găsi mai multe experiențe și păreri, iar cu ajutorul acestora reușești să îți faci o idee de ansamblu .Uneori, aceste recenzii pot avea ultimul cuvânt în decizia pe care urmează să o iei.

3. Incearca sa vezi dincolo de imaginile prezentate

Fotografiile prezentate în descrieri s-ar putea sa te inducă în eroare. Asta deoarece mobila este fotografiata într-o lumină perfecta, intr-un cadru frumos amenajat. Uneori,ele sunt și prelucrate. De preferat ar fi să încerci să iei legătura cu un cumpărător care ți-ar putea sa o poza reală a produsului pe care ți-l dorești.

4. Verifica politica de returnare a site-ului

Deși, in majoritatea cazurilor clientul este mulțumit, există și posibilitatea de a nu fi mulțumit cu ceea ce ai comandat. Urmareste, in primul rand, daca firma la care s a făcut comanda primește produsele înapoi.

Asadar, cu ajutorul acestor sfaturi vei avea într-adevăr o experientă plăcută comandând mobila, dar și în luarea celei mai bune decizii asupra confortului locuinței tale.