Dulapuri

Cine nu iubește dulapurile? Clasice, futuriste, standard, indiferent de stil, acestea trebuie să satisfacă dorințele noastre și anume să putem pune în el toată garderoba pe care o avem la dispoziție, să găsim fiecare obiect cu ușurință, să aibă culoare, personalitate și să se încadreze cu ceea ce avem în jur. Nu este lucru usor dar nici imposibil, doar studiați oferta nostra iar dacă vă doriți un dulap personalizat luați legătura cu noi și  vă punem la dispoziție în cel mai scurt timp unul din designerii noștri de top.

Daca bugetul alocat achizitionarii de mobila sifonier este limitat si nu-ti permiti sa-ti cumperi un model cu usi gulisante, nu ai motive de posomoreala sau de ingrijorare. Arta Mobilei iti pune la dispozitie o multitudine de modele de mobila sifonier cu design clasic si elegant, carora li s-au adaugat accesorii potrivite sau oglinzi menite sa extinda optic limitele camerei, creand un sentiment de spatiu, libertate si lejeritate. Nu uita sa iei in calcul faptul ca unei usi cu balamale ii sunt necesari minim 50 – 60 cm in fata dulapului ca sa se poata deschida.

Daca printre modelele expuse de noi, nici un model nu intruneste caracteristicile dorite si nu reprezinta ceea ce tu ti-ai imaginat, specialistii nostri vor realiza pe comanda intocmai mobila sifonier la care ai visat.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top