Dressing

Dressing-urile sunt soluția perfectă pentru a decongestiona dormitorul vostru matrimonial. Cu un design ușor intuitiv vă ajută în diminețile în care nu va treziți tocmai bine. Toată garderoba dumneavoastră frumos aranjată pe categorii, culori, anotimpuri va face alegerea ținutei din acea zi, mult mai ușoară. Spațiile bine delimitate, luminile, designul special al dressingului vă fac să concluzionați că acesta este o achiziție chibzuită care își merită fiecare bănuț. Vă invităm la o analiză virtuală a dressingurilor puse de noi la dispoziția dumneavoastră.

Mobila Dressing este mobilierul care a reusit sa inlocuiasca cu succes traditionalul sifonier sau dulapul din dormitor, devenind un element de neinlocuit intr-o locuinta. Mobila dressing, este spatiul pentru depozitare haine, incaltaminte sau diferite lucruri. Intr-o casa moderna, aveti nevoie de mobila dressing, prevazut cu sertare rafturi, bare pentru haine si spatii depozitare incaltaminte. Arta Mobilei va pune la dispozitie o gama larga de mobila dressing din stoc sau la comanda.

Arta Mobilei poate realiza orice model de mobila dressing, pe dimensiuni si configuratii diferite, intr-o paleta bogata de culori din PAL melaminat, MDF lucios sau vopsit.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top