Paturi Tapitate

Pentru mobilierul de dormitor, paturile tapițate devin din ce în ce mai populare în aceste zile. Construite cu cadru căptușit moale și tăblie din piele sau material textil, paturile tapițate vă oferă un confort optim. Tăblia și cadrul tapițate sunt caracteristica lor unică care le diferențiază de designul și stilul obișnuit al patului. Cu o mare varietate de materiale și culori, poți chiar să creezi un aspect exclusivist pentru dormitorul tău. Tapițeria folosită nu se va rupe ușor deoarece este suficient de rezistentă, indiferent dacă este piele sau stofă.

E atat de placut si de comod sa te intinzi pe toata lungimea patului dupa o zi istovitoare la serviciu, pentru a putea sa privesti relaxat un film sau o emisiune la televizor, sa citesti cartea ta preferata, sa trandavesti sau pur si simplu sa te odihnesti…
Daca esti o persoana exigenta in alegerile tale si daca apreciezi decorurile rafinate, eleganta si confortul, iti recomandam sa consulti oferta noastra de paturi tapitate.
De ce paturi tapitate? Pentru ca sunt piese de mobilier ce se disting prin armonia estetica a formelor, nonconformism, prin imbinarea placuta a elementelor si printr-o sobrietate plina de bun-gust.
Daca te-ai gandit deja la alt model de pat tapitat, care nu se afla in oferta noastra, ni-l poti transmite, iar noi il vom realiza pe comanda.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top