Mobila Bucatarie Lavada

Mobila bucatarie Lavada – design inedit si deosebit, ce promite sa creeze un ambient relaxant in bucataria dumneavoastra

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere Mobila Bucatarie Lavada

   

  Mobila modernă de bucătărie Lavada este creată în două tonuri contrastante gri piatră și pin pasadena ce se îmbină perfect și oferă un estetic deosebit. Este un design avangardist. Partea principală a mobilierului, în forma literei T conține în partea superioară dulapuri pentru depozitare cu uși, cât și etajere deschise iar în partea inferioară sertare, dulapuri cu polițe. Masa realizată dintr-un blat compozit oferă zona efectiva de lucru. Cuptoarele și frigiderul au fost integrate în mobilă separat de zona de preparare, în dulapuri inalte cât pereții camerei, acest fapt conducând către un spatiu foarte mare generat pentru depozitare. Însă, această mobilă modernă de bucatarie are un „defect” evident, este excelentă pentru spațiile mari tip open-space.

  S-a păstrat diferența coloristică sus-jos pentru a putea fi integrată ușor în orice locuință, indiferent de ambientul pereților, iar în ceea ce privește compartimentarea, aceasta mobilă modernă de bucătărie oferă mai mult decât suficiente spații pentru depozitare.

  Carcasa mobilierului este realizată din PAL melaminat, pentru fronturi s-a folosit MDF, iar ca și sistem de deschidere tip-on. Un set impozant și deosebit, perfect pentru cei care dețin spații generoase.

   

  Detalii mobila bucatarie Lavada

  Finisaje

  Material: PAL melaminat, MDF

  Culoare: Alb, Visiniu

  Cant ABS: Da

  Geam: Nu

  Accesorii incluse

  *Feronerie standard (fara amortizare)

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top