Saltea cu Spuma Poliuretanica Standard Spring Comfort 140/200 cm

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Standard Spring Comfort face parte din categoria saltelelor cu arcuri, clasice, ce ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale.

  Arcurile acesteia sunt unele tip Bonell, cu diametrul de 9 cm, realizate din sarma groasa de 2,2 mm. Aceste arcuri  ce beneficiaza de “box spring system” sunt legate intre ele prin intermediul unei sarme elicoidale crescand astfel gradul de duritate al saltelei.

  Aceasta plasa de arcuri este acoperita pe ambele fete cu un strat de feltru dur (densitate 1000 grame/mp, vata siliconica densitate (100 grame/mp) si un strat de spuma poliuretanica standard, de densitate mare 25kg/mc (grosime  sus/jos de 4.5 cm).

  Lateralele saltelei sunt unele destul de rigide si rezistente in acelasi timp, realizate din baghete de spuma poliuretanica standard de densitate mare ( 25 kg/mc).

  Un element prin care diferentiaza aceasta saltea cu arcuri de alte astfel de produse din gama sa, o reprezinta prezenta unei huse detasabile prin fermoar care este si lavabila. Aceasta husa, soft-touch ,placuta la atingere, este tratata in totalitate cu Aloe  Vera, matlasata cu vata siliconata (densitate 100gr/mp) pe suport TNT 40 grame, tratata antiacarieni.

  TipCu plasa de arcuri
  Nivel FermitateGrad 3 (Medie), Grad 4 (Ferma)
  Greutate Maxima / Persoana100 Kg
  Inaltime25 cm
  Material HusaTricot