Saltea Pocket Spring 160/200 cm

O saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.
Suprafata exterioara este matlasata complet, are câte un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.
Salteaua are doua fete una de vara si una de iarna.

  Cere informații despre produs

  Distribuie

  Descriere Saltea Pocket Spring

  Tehnologia de producere a saltelelor „POCKET-SPRING” confera o rezistenta si durabilitate mai mare saltelei, avand proprietati ergonomice, superortopedice în acelasi timp fiind foarte flexibilă și confortabilă.
  Ambele fețe ale saltelei au caracteristici izolante, superioare putând fi folosite atât pe perioada de iarna cât și de vara.
  Arcurile legate între ele cu stofă, au o acțiune individuală asupra corpului, pastrând o poziție corectă a coloanei vertrebrale, precum și a întregului corp pe toată durata somnului. Salteaua este acoperită cu stofă Visco, dublu jarse-poliester capitonată pe ambele fețe.
  Ventilarea saltelei se face cu ajutorul benzii de aerisire space-air aflata pe lateralele saltelei. Această saltea are proprietațile ergonomice-sanitare ale saltelelor superortopedice, tip Bonell, dar confera o senzatie de confort sporit, flexibilitate datorită tehnologiei folosite.

  Clienții care au cumpărat acest lucru, de asemenea, au iubit

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top